قبل از اینکه بخواهیم در موردساخت عرشه فولادی توضیحاتی ارائه بدهیم ، بهتر است چند سوال پاسخگو باشیم. اینکه عرشه فولادی چیست؟ کاربرد آن در صنعت ساختمان چگونه است ؟ از چه متریالی ساخته می شود؟ و قیمت یک سازه فولادی چقدر است؟ و ساخت عرشه فولادی چگونه انجام می پذیرد ؟
ساخت عرشه فولادی چیست ؟
سقف یکی از قسمت های مهم در ساختمان سازی است. ایجاد پوشش مناسب در سقف جهت ایجاد طبقات با روش های مختلفی انجام می شود. یک نمونه بارز این روش ها استفاده از عرشه های فولادی است.
عرشه فولادی سازه ای است که در ساختمان سازی برای پوشش های سقف طبقات مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه ها از ورق های فولادی گالوانیزه ساخته می شوند در نتیجه از استحکام بالایی برخوردار هستند.
این سازه ها بصورت خمش های ذوزنقه ای با طرح های خطی و گل میخی (عاج دار) و در ابعاد مختلف استاندارد ساخته می شوند.
نصب و ساخت عرشه فولادی
ساخت عرشه فولادی با توجه به مزایای مختلفی که دارند در صنعت ساختمان سازی جایگزین روش های سنتی شده است.
این سازه ها به صورت ترکیبی در کنار هم قرار گرفته و با استفاده از آرماتور بندی و بتن ریزی بروی این ورق ها ، ساختار سقف را تشکیل می دهند.
ویژگی های ساخت عرشه فولادی
پیشرفت تکنولوژی باعث شده است که در صنعت ساختمان سازی نیز شاهد تحولات مختلفی باشیم. ساخت عرشه فولادی یکی از نتایج همین پیشرفت های اتفاق افتاده است.
- وزن سبک تر نسبت به سقف های طاق ضربی سنتی و بلوک های سیمانی
- استحکام بالا نسبت به سقف های یونولیتی
- سرعت بالای اجرای کار نسبت به سقف های بلوکی و یونولیتی
- هزینه پایین تر نسبت به سایر روش ها
- پایداری بالا در لرزش های وارده بر اسکلت ساختمان به دلیل جوش کاری یا میخ شدن به تیرهای سقفی
- مقرون به صرفه بودن از بعد زمانی اجرای پروژه
- عاج دار بودن سازه که قدرت ایستایی سقف را بیشتر می کند
- نصب راحت تر تاسیسات در سقف برای لوله کشی و سیم کشی
- مقاوم در برابر آتش سوزی
- داشتن زیبایی ظاهری
ورق گالوانیزه برای ساخت عرشه فولادی که در اجرای سقف بکار برده شده اند بعد از بتن ریزی در سقف باقی می مانند و همراه با آرماتور بندی های انجام شده و بتن ریزی ترکیبی محکم و مرکب می سازند. این ویژگی باعث شده است که بتوان اسکلت های فلزی با دهانه تیر بندی تا 4 متر و بیشتر را نیز به راحتی انجام داد.
سقف عرشه فولادی از چهار نوع مصالح تشکیل شده اند که عبارت اند از :
1- ورق فولادی
2- گل میخ یا برشگیر
3- آرماتور
4- بتن
قیمت سقف سوله
قیمت عرشه فولادی به عوامل مختلفی از جمله ابعاد ، ضخامت ، نوع متریال و هزینه دست مزد نصب و اجرا بستگی دارد. شما مشتریان محترم می توانید جهت اطلاع از قیمت دقیق این سازه ها با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.
عامل نخست در قیمت گذاری ساخت عرشه فولادی، ضخامت ورق فولادی مورد استفاده در ساخت عرشه ها می باشد که هر چقدر بیشتر باشد، قیمت محصول بیشتر خواهد شد. البته ذکر این نکته لازم است که ضخامت از یک حد مشخص اگر بالاتر برود، تناسب وزنی عرشه ها از بین خواهد رفت. نکته حائز اهمیت بعدی که باید به آن توجه ویژه داشت، این است که ضخامت ورق ها با توجه به بار بتن ریزی انجام شده در ساخت سقف باید تعیین شود. در واقع بسته به اینکه چه ضخامتی از بتن قرار است در زدن سقف مورد توجه قرار گیرد، ضخامت مناسب و بهینه برای ورق فولادی نیز تعیین خواهد شد.
چرا اساساً باید از این سازه استفاده کرد؟
اجرای سقف در ساختمان سازی به روش های سنتی، یک عملیات وقت گیر و بسیار خسته کننده قلمداد می شده است که زمان زیادی از کل پروژه را به خود اختصاص می داد. بر همین اساس تلاش برای کشف یک راهکار بسیار سریع در اجرای سقف ها به یک مسأله مهم تبدیل شد که با ابداع ورق های ساخت عرشه فولادی ، پاسخ شایسته ای برای آن پیدا شد. به دلیل وجود پستی و بلندی در سطح این محصول، بتن ریزی با کیفیت بهتری انجام شده و سقف نهایی از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود.
با مشاوران سوله ایران تماس بگیرید
02122220266 09121017171